Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana konta na mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

mam do was pytanie a wiec nie wiem czy zmieniac konto na mpcforum mam inny nick ktorym chce sie poslugiwac

tutaj mam duzo ostrzezen a na tamtym koncie zaczol bym od super MEGA TUTA mam juz pomysl heheh

Powiedzcie co o tym myslicie i chcialbym zebyscie napisali pod tematem TAK lub NIE i wasza opinie :-)

Opublikowano

2UP@

Miales dac opinie nabijasz posty -.-

UP@

Dziekuje poradnik moge dac na tym koncie bedzie porffesional :D

Sproboje zbic ostrzezenia do 30% moze sie uda

pozniej zobaczymy

Opublikowano

Kiedyś było o wiele trudniej zbić %. Teraz wystarczy już wziąć udział w kilku konkursach w małych działach.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No zostal bym przy tym koncie ale nazwa jest stara i mi sie podoba :( Nie wiem co zrobic moze ktos inny sie jeszcze wypowie

Żeby zmienić nazwę musisz wygrać Gold Membera. Dlatego radziłabym Ci po prostu rozejrzeć się po działach i spróbować swoich sił w konkursach. :) Zawsze będziesz miał jakąś frajdę. A procenty jest łatwo zbić. Napisz parę poradników (ale takich sensownych) bądź spróbuj swoich sił w MMT (za pracę tam także ściągane są procenty). :)

Opublikowano

Ale trzeba być poje... żeby zrobić taki temat

Po pierwsze jak zrobisz nowe konto dostaniesz perma na obydwa bo multi są zakazane.

Po drugie do wszystkich co pisali o banie w temacie puknijta się bo nie ma już banów na życzenie.

Po trzecie % możesz zbić a nick zmienić jeśli wygrasz Gold Membera/Black Membera.

Po czwarte jak chcesz nowe konto to złam ostro regulamin i poleci perm - wtedy będziesz mógł zrobić nowe.

Żeby zmienić nazwę musisz wygrać Gold Membera. Dlatego radziłabym Ci po prostu rozejrzeć się po działach i spróbować swoich sił w konkursach. :) Zawsze będziesz miał jakąś frajdę. A procenty jest łatwo zbić. Napisz parę poradników (ale takich sensownych) bądź spróbuj swoich sił w MMT (za pracę tam także ściągane są procenty). :)

...Range Gold Membera... zapomniałaś o blacku.

MMT - Ściągają jednorazowo do 10% czy tam 15%.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...